joi, 15 ianuarie 2009

Ratacit:))

Te-ai ratacit vreodata navigand pe site-ul oficial al World of Warcraft? Ai fost nedumerit cand te-uitat peste ghidul care ar fi trebuit sa te ajute sa pricepi lucruri pe care nu le intelegeai?
Avem vesti bune pentru tine! Webmasterii au decis sa refaca si sa actualizeze ghidul, pentru a face lucrurile mai usoare pentru tine. Noul design ar trebui sa ajute vizitatorii sa gaseasca ceea ce cauta, asa ca au organizat pagina pe categorii. De asemenea au adaugat si noi efecte grafice pentru a imbunatati ghidul. Pe pagina exista pana si un dragut ursulet panda, care danseaza.

Link-urile
rapide iti vor permite sa accesezi orice subcategorie a ghidului prin simpla apasare a lor.

Exista o sectiune de INTRODUCTION unde gasesti informatii despre World of Warcraft si avantajele lui, povestea jocului, raspunsuri la cele mai frecvente intrebari si cerintele de sistem.

BASICS te vor ajuta sa pornesti intr-o calatoria eroica in World of Warcraft, descriindu-ti primele cateva nivele, dandu-ti informatii despre personaje (cum ar fi talentele, rezistentele si reputatia), mentionand NPC-urile, explicand felul in care poti controla jocul, si concentrandu-se asupra calitatilor si miscarilor din timpul luptei.

WORLD este link-ul pe care trebuie sa apesi daca vrei sa afli orice despre taramul Azeroth.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu