luni, 12 ianuarie 2009

About Trasniti din nato

Trasniti din Nato


Gasiti vinovati pentru distrugerea unitatii care ii gazduia, soldatii sunt acuzati de incompetenta si dati afara din serviciul militar. Astfel, noul format al serialului va urmari destinele acestora in viata civila, mediu complet nou pentru ei. Noutatea este data si de faptul ca actiunea serialului va fi impartita in doua povesti distincte si aparent fara legatura.

Ramas somer, Marlanu (Toni Ionescu) nu poate accepta ideea ca nu mai este soldat si refuza sa renunte la uniforma militara. In cele din urma ajunge sa intre in mafie involuntar, fiind folosit in cele mai “murdare” activitati, fara sa realizeze implicatiile.

Chiorete (Bogdan Dumitrescu) se angajeaza in politia si cu ajutorul abilitatilor sale paranormale, va reusi sa elucideze cele mai misterioase cazuri.

Pupaza (Grig Chiroiu) se viseaza vedeta de televiziune si, pentru a-si realiza visul, pune la cale fel de fel de trasnai.

Gogoase (Constantin Zamfirescu) semneaza un contract fabulos cu o casa straina de productie de filme pentru adulti si primeste un avans cu care isi cumpara o vila prin credit ipotecar.

Vandame (Cătălin Marin) isi continua relatia cu Ema si se muta impreuna intr-un apartament cu chirie. Se angajeaza ca bodyguardul si soferul unui personaj foarte influent, reusind sa castige multi bani.

Ema (Livia Taloi) se ocupa in continuare de spionaj, dar pentru a ramane sub acoperire se asociaza cu Iuliana si Desire si deschid un cabinet psihologic.

Ramasa vaduva, Iuliana (Iuliana Mărgărit) este in permanenta in cautarea unui iubit. Datorita experientei sale de viata, ea le sfatuieste pe Ema si Desire in problemele amoroase.

Si Desire (Desire Malonga) isi cauta iubirea, dupa despartirea de Chiorete. Ea va fi generatorul de efervescenta si zapaceala din grupul celor trei prietene.

Cum se vor descurca Pupaza, Marlanu, Chiorete, Gogoase, Vandame, Ema, Iuliana si Desire, in civilie, aflati urmarind “Trasniti din N.A.T.O.”, in fiecare zi de luni pana joi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu